Kontakt

Galerie z domova


Zatím tu žádné fotografie nejsou...

Zazi

Malou Zazi spolu se sourozenci Marvinem a Ziki někdo odložil na sídlišti ve Slaném. Prckové byli čistí a zvyklí na lidi. Zazi je krásná kočička a stejně jako ostatní už naštěstí umí sama jíst.

30.10.2017 – malá Zazi na začátku října bohužel onemocněla. Nevíme zda se jedná o poruchu motoriky z důvodu úrazu, nebo z důvodu parazitní infekce. Faktem je, že Zazince plave zadek a má hodně nekoordinované pohyby. Jinak se chová jako každé malé kotě. Je čistotná, hravá a dobře jí.

4.11.2017 – Zazi je po prvním očkování a hledá nový domov. Víme, že to nebude jednoduché, ale tenhle prcek je tak kouzelný, že si myslíme, že se to podaří. Vzhledem ke svému postižení, je vhodná pouze do bytu kde bude někdo často doma. Nehodí se k dětem a do rušnější domácnosti. Zvířecí kamarád je vítán.

4.5.2018 – Zazinka byla před několika týdny vypuštěna mezi ostatní kočky v domě a začala si zvykat na normální chod domácnosti. Zpočátku se hodně bála ostatních zvířat, ale teď už je v pohodě. Je vhodnější k flegmatickým kočkám. U těch nekamarádských se chová hodně submisivně a myslíme si, že jí to zbytečně stresuje. Volný pohyb po domě Zazince hodně pomohl v koordinaci pohybů. Pokud jde pomalu, tak už se jí daří udržet přímý směr. Problémem je, že chce být všude první, takže se pohybuje spíše přískoky které občas končí tu na zdi, tu v botníku. Zazi si však žádný problém nepřipouští a jde si tvrdohlavě za svým. Je prostě neskutečná.

17.12.2018 – Kočička je v naprosté pohodě a moc dobře prospívá. Miluje jídlo a lidské nohy. Neustále se nám proplétá mezi nohama a oždibuje nám kotníky. Už si dokáže poradit i s kočičími prudiči a nemá s nikým problém. Je to prostě naše zlato.

23.2.2019 – Zazinka se po 14 dnech v novém domově vrátila zpátky k nám. Prý byla nevrlá a po nových majitelích sekala. U nás je v pořádku a chová se jako by nikdy neodešla. Prostě Zazinka.

13.11.2021 – Zazinka se v říjnu 2020 umístila a už to vypadalo, že je to napořád. Bohužel, majitelova láska k ní po pár měsících vyprchala a tak se dnes Zazinka opět stěhovala k nám. Naštěstí je naprosto bezprostřední a změnu zvládla dobře. Párkrát si zasyčela, ale pořád je to ta stará dobrá Zazi. Takže hledáme nový domov pro tuhle specifickou kočku. Nový majitel musí pochopit její myšlení. Zazinka je mazlivá, ale jen když chce ona. Je nenáročná. O pohlazení si řekne sama, spí na židli u jídleního stolu, nebo v pelíšku u topení. Miluje jídlo a ostatní zvířata jsou jí dost volná. Prostě si jde za svým.

8.5.2023 – Zazinka je stále naše sluníčko. Vesele si běží pro jídlo a stejně tak se snaží dostat na svou oblíbenou židli či odpočívadlo. Prostě pohodová kočka i když trochu zvláštní.


Když si u nás vyberete kočku, požádáme vás o dar na veterinární péči, tento dar je využit na zaplacení veterinárních výdajů. Jsme malá nezisková organizace, veškeré výdaje spojené s péčí o kočky (veterina, krmivo, stelivo, léky, doprava) hradíme ze svých výplat, ze zisku charitativního krámku a darů. Náklady na péči o kočky nejsou zanedbatelné, jednou očkované kotě vyjde po veterinární stránce cca na 1200 Kč (vakcinace, čip, testy FIV/FELV, odblešení a odčervení), dvakrát očkované kotě už 1600 Kč a v případě kastrované a dvakrát očkované kočky se dostáváme k částce přes 2000 Kč. Při adopci kotěte zaplatíte příspěvek ve výši alespoň 800 Kč, u kastrované kočky 1000 Kč. Pokud nový majitel může a chce přispět více, nebo kočkám přinést něco na zub, hračku či stelivo, budeme rádi :) Při převzetí kočky dostanete i její očkovací průkaz a pokud je kočka čipovaná, tak i registrační kartu k čipu. Zaplacený dar na veterinární péči se dá odečíst z daní, potvrzení vám rádi vystavíme.

V případě zájmu o tuto kočku můžete depozitum kontaktovat jak emailem, tak telefonicky. Nicméně vzhledem k tomu, že jsme zpravidla přes den v práci, nemůžeme zaručit okamžitou reakci. Proto doporučujeme mailovou komunikaci. Můžete také využít kontaktního formuláře přímo na profilu depozita.

Kontaktovat depozitum

Detail kočky


DepozitumAlena - Hospozín
StavHledají domov, Virtuální adopce
Stáří kočky 7 roků a 2 měsíce
PohlavíKočka
KastraceANO
OčkováníANO
OdčerveníANO

Platby a dárci

Platbu můžete provést na tento účet (jednorázově či měsíčně)
Č. účtu: 2800060940/2010
VS: 912021602017
Jméno a příjmení Částka Frekvence
Marie Havlová 100,- Kč Měsíčně
Olga Kubásková 300,- Kč Měsíčně
Eva Motejzíková 700,- Kč Měsíčně


Zprávy z domova

5.2.2019
Dobry den :) Nase kocka byla prvni den totalne agresivni a nenavistna vuci Zazi, samy vrceni, syceni, ani jsme ji nemohli hladit, jinak z nasi ruky ucitila Zazi a sycela i na nas. Zazi se chovala uplne vyrovnane a smirene a skoro ji to neoplacela. Nastesti se nestal doted zadnej souboj a dneska uz je to fakt o moc lepsi, ze ji nase kocka sleduje a obcas syci ale uz kolem ni dokaze projit.. :D Zazi je strasne roztomila, roztomile ji, nikdy jsem nevidela kocku takhle vtipne a uzasne si hrat :D a je fakt moc zabavna a krasna, doufam, ze u nas bude stastna... ted se vyhriva na slunicku.